Vlinder

Over Santé Magic

Santé Magic is een gezondheids- en wellnesscentrum dat sinds 2008 actief is in het hart van Leuven. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde medewerkers en wordt begeleid door Christiane Maertens, bezielster en drijvende kracht van Santé Magic. Wij willen een totaalbeleving aanbieden waarbij zowel het uiterlijk als het innerlijk van de mens centraal staan.

 

Daarom is het is onze missie om je te helpen een ijzeren gezondheid te smeden, je natuurlijke schoonheid te bevorderen en je aangename momenten van gezonde ontspanning te bieden. Kort: we willen je helpen om je goed in je vel te voelen. Daarnaast krijg je via onze workshops de mogelijkheid om nieuwe ervaringen te beleven en nieuwe dingen te leren die verband houden met onze branche. Santé Magic is de perfecte plek om een moment voor jezelf te nemen en thuis te komen bij jezelf! Ook kinderen zijn meer dan welkom bij ons.

 

Onze belangrijkste waarden zijn:

 

EMPATHIE: Altijd luisterend, bieden we ondersteuning op maat; rekening houdend met jouw persoonlijkheid en jouw gezondheidstoestand. We werken hierbij altijd vanuit ons hart, met liefdevolle aandacht.

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING: We willen je positief inspireren om je leven in eigen handen te nemen en jezelf beter te leren kennen. Het belang dat we hechten aan deze waarde strekt zich uit tot onze interne trainingen waar wij onze medewerkers aanmoedigen om hun kennis uit te wisselen om zich te verbeteren of hun deskundigheid te verruimen. Zo groeien we samen sterker als mens.

 

KWALITEIT: Om kwaliteitsvol en deskundig te handelen, zorgen wij ervoor om samen te werken met erkende experts in onze sector. In constante zoektocht naar verbetering, blijven we ons trainen op diverse gebieden, monitoren wij regelmatig de markt voor wat er nieuw is in onze sector, en hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Wij willen niet enkel voldoen aan de verwachtingen van de klant maar deze zelfs overtreffen. Wij danken je alvast voor je feedback over onze diensten.

 

Ontdek hieronder de specificiteit van elke professional die deel uitmaakt van ons team.

 

Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen!

Golven

Ons Team

Agnes Dabi-Caro

Starchild Yoga en Yoga voor Senioren

Anastasia Panaretakis

Schoonheidsspecialiste

Ann Rogiers

Ann Rogiers

Licenciate Lichamelijke Opvoeding, gezondheidstherapeute, masseuse

Annika Vandevelde

 Annika Vandevelde is een expert in ademhaling, stem en geluidstherapie met meer dan veertig jaar ervaring. Ze studeerde klassieke zang bij Lucienne Van Deyck en José Van Dam, is een geaccrediteerde voice en sound therapist bij de British Academy of Sound Therapy en geeft ook individuele stemtherapie. Ze voglde haar opleiding als yogalerares bij Kia Miller en Robbie Makroczy. Annika geeft workshops in binnen- en buitenland, o.a. in Los Angeles, New York, Parijs en Chicago.

Brigitte van den Berg

Caro Vanlerberge

Caro Vanlerberge

Kundalini Yoga en Therapeutische Yoga

Christiane Maertens

Christiane Maertens

Yogalerares, gezondheidstherapeute, numerologe. Oprichtster van Santé Magic.

Dominique Kriger

Dominique startte in 2009 met Qi Gong, een discipline die veel beoefend wordt in China om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. Ondertussen is Dominique ook vertrouwd met andere disciplines zoals Tai Ji en Tog Chöd (Tibetaans wijsheidszwaard). 

Sinds 2012 geeft Dominique groepslessen waarin heel eenvoudige bewegingen uit de bovenstaande disciplines kunnen aangeleerd worden. Zijn groepslessen worden steeds onderwezen in de geest van Dzogchen en het onderricht van de leraar van Dominique, meester Shangshi (stichter van Living Dao en auteur van diverse boeken). In dzogchen - een Tibetaanse traditie - wordt de geest, het bewustzijn omschreven als een aanwezigheid die er altijd is geweest. Het wordt gekarakteriseerd door kwaliteiten zoals spontaniteit, helderheid, volledige vrijheid, oorspronkelijke puurheid, waarachtigheid en intrinsiek bewustzijn.

Opleidingen, seminaries en workshops.

December 2017 - Opleiding 'Burn-out coach' (2 dagen) door dr. Luc Swinnen - Gent

November 2017 – Workshop ‘Smoke Rituals & Relax and Meditative Aufguss’ (2 dagen) door Loylymasters - België 

Oktober 2017 – Seminarie ‘De Tao van het sterven’ (3 dagen) en onderricht door Shangshi Zhou (5 dagen) – Hamburg (Duitsland) 

Juni 2017 –  Seminarie ‘De essentie van Taiji’ (2 dagen) en Seminarie ‘Ervaar de kracht van mantra’s’ (2dagen) en les van Shangshi Zhou (4 dagen) – Hamburg (Duitsland) 

Februari 2017 – Onderricht door Shangshi Zhou (14 dagen) – (China) 

Februari 2017 – Certificering ‘Tog Chöd trainer’  (3 dagen) door Tulku Lama Lobsang – Plöchingen (Duitsland) 

Mei 2011 – Certificering ‘Qigong trainer’ (240 uren) door Carsten Dohnke - Brussel 

Maart – April 2010 – Certificering ‘Emotional Processing & Chi Nei Tsang’ (35 uren) door Beacon Wellness Learning Center – Brussel 

November 2009 – Certificering ‘Chi Nei Tsang Fundamentals’ (50 uren) door Beacon Wellness Learning Center – Brussel 

September 2009 – Opleiding ‘Qigong Trainer’ bij Carsten Dohnke – Brussel 

December 2008 – Getuigschrift ‘Massagetherapie’ van het Instituut Voor Bedrijfskunde en Opleiding (IVBO vzw) - Antwerpen  

 Activiteiten :

 - Workshops : Living Tao

Elke Sedeyn

Filipe Ferreira

Masseur

Flora van der Weij

Pilates

Hajni Bögöthy

Masseuse en Schoonheidsspecialiste

Heleen Weynants

Heleen Weynants

Hatha Yoga voor beginners, Hatha Yoga Middag en Zwangerschapsyoga

Inge De Meersman

Gezonheidsbegeleider, Hypnosetherapeut, Herboriste, Emotionele begeleider, Schoonheidsspecialiste

Kathleen Raes

Diëtiste, masseuse, gezondheidsbegeleider.

Katty Reniers

laserontharing

Lieve Van den Bosch

Marc Sergeys

Mon Suban

Mon Suban

Masseuse

Nancy Vergeylen

Nathalie Dessers

Patrycja Swistak

Schoonheidsspecialiste

Quentin Dispas

Sonia Havill

 Masseuse

Golven

Jobs

- OP ZELFSTANDIGE BASIS

- MOGELIJK ALS BIJVERDIENSTE NAAST JE EIGEN WERKUREN

- IN BIJBEROEP EN HOOFDBEROEP

- JE KIEST ZELF JE EIGEN DAGEN EN UREN

- IN EEN TOFFE ZAAK IN HARTJE LEUVEN

 

MAIL NAAR CHRISTIANE@SANTEMAGIC.BE

BEL +32 16 30 92 42 

 

CONTACTEER ONS SNEL EN MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM!

LOVE & LIGHT 

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

snel en makkelijk!


Toon mij meer...