ROSACEA

Begin nu met de gecontroleerde remissie van je rosacea met DM-behandelingen.


Wat is rosacea?


Rosacea, ook bekend als couperose, is een progressieve en ongeneeslijke huidaandoening die zich manifesteert door chronische roodheid in de neus, wangen, soms ook in de kin en het voorhoofd. Rosacea gaat hand in hand met overgevoeligheid van de huid en onaangename gewaarwordingen zoals tintelingen en opwarming van de huid.

 

                                                                 Een vrouw na een DMK-behandeling voor rosacea 


Er is geen duidelijk geïdentificeerde oorzaak voor rosacea. Sommige specialisten geloven echter dat het kan worden veroorzaakt door de demodexmijt die aanwezig is in de talgklieren of zelfs door het lekkende darmsyndroom.


In het begin kan rosacea af en toe voorkomen, maar wanneer de ziekte vordert, vertoont de huid permanente roodheid. DMK biedt geschikte behandelingen voor deze stadia van rosacea. De meest geavanceerde toestanden, rhinophyma en B-conjunctivitis, kunnen alleen door een gespecialiseerde arts worden verzorgd.


Onze behandeling.


Onze behandelingen zorgen voor een gecontroleerde remissie van rosacea en bestaan uit een mengsel van enzymatische behandeling, peelings op basis van alfa-hydroxylzuren en alkalische oplossingen.


Eerst zullen we de aanwezigheid van de demodexmijt in je huid verminderen en ontstekingen behandelen. Daarna zullen we je huid en zijn afweermechanismen opnieuw opbouwen. Dit omvat het voeden van Langerhans-cellen – deze zijn aanwezig in het huidweefsel en hebben een sleutelrol in het immuunsysteem – met bèta-glucanen van hoge kwaliteit tegen hoge percentages. Bovendien zullen we de nieuwe cellen van je huid voeden met essentiële aminozuren, co-enzymen en vrije radicalen.

 

Zie de volgende link voor meer informatie over onze enzymbehandelingen: enzymbehandeling.

 

                                                                 Foto's van een vrouw voor en na een behandeling tegen couperose 


Thuisverzorgingsproducten.

 

De instituutbehandelingen werken in combinatie met producten die je thuis moet aanbrengen. Onder deze producten vind je de essentiële Red Vein Crème die de bloedcirculatie helpt stimuleren, beschadigde haarvaten en rode gebieden reviseert, evenals acne, vaatlittekens en kneuzingen elimineert.


Hoeveel behandelingen?


Je huid heeft een natuurlijke cyclus van groei en vernieuwing. In dit continue proces duurt het ongeveer 3 tot 4 weken voordat de oude huidcellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe cellen die nog steeds in het onderste deel van de opperhuid worden geproduceerd.

 

Het wordt aanbevolen om minimaal 5 tot 6 behandelingen uit te voeren om een bevredigend resultaat tegen rosacea te verkrijgen. Voor dit type behandeling biedt DMK een levenslang zorgprogramma voor degenen die dat wensen.


Praktische info


Je kan alleen een afspraak maken als je een account hebt aangemaakt.

Abonnementen:
- 5x DMK Rosacea behandeling van 75 minuten aan €595 ipv €625
- 10x DMK Rosacea behandeling van 75 minuten aan €1130 ipv €1250

Andere keuze in DMK HUIDVERBETERING

PIGMENTATIE

PIGMENTATIE

Weg met je pigmentatieproblemen dankzij de vooruitstrevende behandelingen van DMK.

ANTI AGING

ANTI AGING

Herwin een zachte, gladde en stralende huid dankzij de anti-verouderingsbehandelingen van DMK.

ACNE

ACNE

Zeg vaarwel tegen je acne met DMK-behandelingen, de oplossing voor een gezondere huid.

ROSACEA

ROSACEA

Begin nu met de gecontroleerde remissie van je rosacea met DM-behandelingen.

LITTEKENS

LITTEKENS

Laat je littekens nu reviseren: we zorgen ervoor dat je huidtextuur gladder wordt en verwijderen ongelijke huidtinten.

DROGE HUID

DROGE HUID

Kies voor onze oplossingen tegen droge huid: herwin een zachte en gladde huid dankzij DMK.

FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

Op zoek naar een pijnloze en efficiënte anticellulitisbehandeling? DMK helpt je graag om een gladde en stevigere huid te krijgen.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info