ACNE

Zeg vaarwel tegen je acne met DMK-behandelingen, de oplossing voor een gezondere huid.


Wat is acne?


Acne is een chronische ontstekingsziekte van de talgklieren. Acne wordt meestal gekenmerkt door zwarte en witte puntjes, gele vlekken, puisten en knobbeltjes, die vaak leiden tot littekens. De eerste reeks gebeurtenissen die meestal tot acne leidt, begint tijdens de puberteit, wanneer het lichaam testosteron begint te produceren (zowel bij mannen als bij vrouwen). Dit hormoon stimuleert de talgklieren om een teveel aan talg te produceren die vervolgens wordt gevangen in de haarzakjes. Dode cellen zitten vast aan deze plakkerige substantie en doen bacteriën verschijnen. De huidcellen kunnen niet exfoliëren en er wordt een harde massa in de huid geproduceerd.

 

                                                                 Een vrouw ondergaat een acne behandeling


Onze behandeling.


Onze DMK-behandelaar zal je huid onderzoeken en beslissen over de juiste mix van producten met specifieke enzymen en co-enzymen om je acne te behandelen. De geselecteerde producten worden gebruikt om dode huidcellen en geharde talgpluggen te verwijderen, om P-acne-bacteriën te vernietigen, om keratine en andere dode eiwitten van je huid te hydrolyseren en te elimineren.

 

Zie de volgende link voor meer informatie over onze enzymbehandelingen: enzymbehandeling.


Thuisverzorgingsproducten.


De instituutbehandelingen werken in combinatie met producten die je thuis moet aanbrengen. De "Acu" -producten ontwikkeld door DMK zijn een essentieel element in de strijd tegen acne. Deze thuisverzorgingsproducten moeten twee keer per dag worden gebruikt om de positieve effecten van je behandeling te behouden. Onze huidspecialist zal je de producten aanbevelen die je nodig hebt.

 

    Resultaat van een DMK acnebehandeling bij een jonge man 


Hoeveel behandelingen heb je nodig?


Je huid heeft een natuurlijke cyclus van groei en vernieuwing. In dit continue proces duurt het ongeveer 3 tot 4 weken voordat de oude huidcellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe cellen die nog steeds in het onderste deel van de opperhuid worden geproduceerd.


Vanwege deze natuurlijke levenscyclus wordt het aanbevolen om regelmatig enzymbehandelingen te doen, en in sommige gevallen een week uit elkaar, vooral als je een geavanceerder behandelingsprogramma wordt aangeraden. Het wordt aanbevolen om minimaal 10 behandelingen uit te voeren om een bevredigend resultaat tegen acne te verkrijgen.

Praktische info


Je kan alleen een afspraak maken als je een account hebt aangemaakt.

Abonnementen:
- 5x DMK Acnebehandeling van 75 minuten aan €595 ipv €625
- 10x DMK Acnebehandeling van 75 minuten aan €1130 ipv €1250

Andere keuze in DMK HUIDVERBETERING

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info