Home > DMK HUIDVERBETERING > ANTI AGING

ANTI AGING

Herwin een zachte, gladde en stralende huid dankzij de anti-verouderingsbehandelingen van DMK.


Wat gebeurt er met onze huid naarmate we ouder worden?


Je huid bevat cellen die stoffen aanmaken die collageen en elastine worden genoemd. Deze vormen vezels in je huid en ondersteunen deze. Naarmate we ouder worden, verzwakken deze vezels. Vervolgens verzakt de huid en begint tekenen van rimpels en fijne lijntjes te vertonen.

 

                                                             Resultaat van een anti aging behandeling bij een oudere vrouw 


Ook worden de bloedcirculatie en het lymfestelsel minder en minder efficiënt met de leeftijd, wat leidt tot een verlies van structurele integriteit, verzwakte haarvaten, een afname van de huiddichtheid en een afname van de collageenproductie.


Ten slotte gaat veroudering hand in hand met de afname van de enzymatische activiteit en de vertraging van de celdeling. Zonnekeratose begint te verschijnen en de impact van het milieu op de huid wordt duidelijk.


Huidveroudering wordt gekenmerkt door symptomen zoals pigmentatie, zonnevlekken, fijne lijntjes, rimpels en slappe huid. Het is ook het verlies van structurele integriteit van de huid. Naarmate we ouder worden, wordt de huidmatrix dun en verliest de huid zijn rebound.


Hoe zit het met vroegtijdige veroudering en zonneschade?


Constante blootstelling aan de zon versnelt het verouderingsproces door de normale architectuur van het bindweefsel in de lederhuid te verstoren.


De schadelijke ultraviolette stralen van de zon verminderen eigenlijk collageen en elastine, wat verlies van stevigheid in de huid veroorzaakt.

 

                                                            Verdwijning van rimpels na een DMK-behandeling 


Onze anti aging behandeling.


De enzymatische behandeling van DMK verwijdert oud weefsel, verbetert de collageenproductie en versterkt de structuren en dermale systemen die in synergie moeten werken om een jonge en gezonde huid te creëren.


Omdat vroegtijdige veroudering en schade door de zon het gevolg zijn van een verslechtering van de normale werking van de huid, zal DMK het beschadigd weefsel behandelen, waardoor de huid optimaal functioneert.


Enzymtherapie voor verouderende huid is ontworpen om de gezondheid en het functioneren van je huid snel te herstellen. Zie de volgende link voor meer informatie over onze enzymbehandelingen: enzymbehandeling.


Thuisverzorgingsproducten.


De instituutbehandelingen werken in combinatie met producten die je thuis moet aanbrengen. De producten in kwestie zullen je helpen de productie van collageen te stimuleren en de werking van je cellen te reguleren.

 

                                                           Een vrouw na een DMK behandeling tegen veroudering 


Hoeveel behandelingen heb je nodig?


Je huid heeft een natuurlijke cyclus van groei en vernieuwing. In dit continue proces duurt het ongeveer 3 tot 4 weken voordat de oude huidcellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe cellen die nog steeds in het onderste deel van de opperhuid worden geproduceerd. Vanwege deze natuurlijke levenscyclus wordt het aanbevolen om regelmatig enzymbehandelingen te doen, en in sommige gevallen een week uit elkaar, vooral als je een geavanceerder behandelingsprogramma wordt aangeraden.


Aangezien de eerste sessies van enzymtherapie de huid diep exfoliëren, zullen de volgende sessies dieper doordringen en je complexe verbeteringen in teint en jeugdigheid brengen.


Het is raadzaam om minimaal 5 behandelingen te doen om een bevredigend anti-verouderingsresultaat te verkrijgen. Voor dit type behandeling biedt DMK een levenslang zorgprogramma.


Praktische info


Je kan alleen een afspraak maken als je een account hebt aangemaakt.

Abonnementen:
- 5x DMK Anti aging behandeling van 75 minuten aan €595 ipv €625
- 10x DMK Anti aging behandeling van 75 minuten aan €1130 ipv €1250

Andere keuze in DMK HUIDVERBETERING

PIGMENTATIE

PIGMENTATIE

Weg met je pigmentatieproblemen dankzij de vooruitstrevende behandelingen van DMK.

ANTI AGING

ANTI AGING

Herwin een zachte, gladde en stralende huid dankzij de anti-verouderingsbehandelingen van DMK.

ACNE

ACNE

Zeg vaarwel tegen je acne met DMK-behandelingen, de oplossing voor een gezondere huid.

ROSACEA

ROSACEA

Begin nu met de gecontroleerde remissie van je rosacea met DM-behandelingen.

LITTEKENS

LITTEKENS

Laat je littekens nu reviseren: we zorgen ervoor dat je huidtextuur gladder wordt en verwijderen ongelijke huidtinten.

DROGE HUID

DROGE HUID

Kies voor onze oplossingen tegen droge huid: herwin een zachte en gladde huid dankzij DMK.

FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

Op zoek naar een pijnloze en efficiënte anticellulitisbehandeling? DMK helpt je graag om een gladde en stevigere huid te krijgen.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info