Home > KINESITHERAPIE

KINESITHERAPIE

Vlinder

KINESITHERAPIE

Bij Sante Magic vind je een team van gepassioneerde en professionele kinesisten. Ons team biedt evidence-based therapie met een holistische benadering voor diverse klachten en gezondheidsproblemen. We streven ernaar om patiënten te begeleiden en ondersteunen bij het behalen van hun revalidatiedoelen.

 

Wat bieden we aan?

 

 

Musculoskeletale kinesitherapie:

OefentherapieHet programma maakt gebruik van fysieke activiteit en beweging om blessures, pijn en aandoeningen effectief te behandelen. Door uithoudingsvermogen, kracht- en hypertrofietraining te integreren, streven we ernaar om pijn te verlichten, de kwaliteit van leven te verbeteren en functionaliteit te bevorderen.

 

Oefentherapie bij sante magic 

 

- Manuele Therapie: Onze gespecialiseerde benadering omvat klinisch redeneren en mobilisatie/manipulatietechnieken voor de wervelkolom, bovenste en onderste ledematen. We richten ons op pijnvermindering en het vergroten van de bewegingsvrijheid om effectieve verlichting te bieden en mobiliteit te verbeteren.

 

Sportkinesitherapie: De diensten omvatten het voorkomen en behandelen van blessures die voortkomen uit sport en lichaamsbeweging. We streven naar een veilige terugkeer naar sport en verbetering van de prestaties.

 

Postoperatieve Kinesitherapie: We richten ons op het herstellen van functionaliteit, onafhankelijkheid, mobiliteit en kracht na orthopedische chirurgie.

 

Pijnmanagement: Onze alomvattende benadering erkent de complexe aard van pijn. Door een biopsychosociaal perspectief helpen we patiënten om pijngerelateerd gedrag te begrijpen en te veranderen, en bieden we effectieve zelfmanagementstrategieën. 

 

Waar kunnen we mee helpen

- Chronische pijn

- Lage rugpijn

- Nekklachten

- Hoofdpijn

- Schouderproblemen

- Elleboogklachten

- Pols- en handklachten

- Tendinopathieën

- Heup- en liesklachten

- Knieproblemen

- Enkelletsels

- Pre- en postoperatieve revalidatie

- Spondylitis ankylopoetica

- Reumatoïde artritis

- Artrose

- CRPS(Complex Regionaal Pijnsyndroom)

- TMJ-problemen

- Somatische tinnitus

  - en nog meer 

Als u wilt weten of we werken met een aandoening die niet op deze lijst staat, kunt u ons bellen op dit nummer: 0469 16 48 58

 

 

 

KINESITHERAPIE 30 MIN

KINESITHERAPIE 30 MIN

Uitgebreide kinesitherapiediensten op maat om aan uw specifieke behoeften te voldoen en optimale fysieke gezondheid te bevorderen

KINESITHERAPIE EERSTE SESSIE 60 MIN

KINESITHERAPIE EERSTE SESSIE 60 MIN

Uitgebreide beoordeling tijdens eerste kinesitherapiesessie voor persoonlijk behandelplan.

RESERVEREN

 TitelPrijs
Reserveer KINESITHERAPIE 30 MIN €30,00
Reserveer KINESITHERAPIE EERSTE SESSIE 60 MIN €60,00

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info