Home > THERAPIE EN HULPVERLENING > COACHING > STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : LIVE THE CONNECTION

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : LIVE THE CONNECTION

Live The Connection is een zeer effectieve therapie die je in staat stelt om van je stress af te komen, om rustig te leven met jezelf en de mensen om je heen en adequaat om te gaan met de gebeurtenissen die zich in je leven voordoen.

 

Hoe werkt Live The Connection?

 

Live The Connection (vroeger The Love Method genoemd) is opgebouwd uit observaties van neurologie en verschillende psychologische methoden en biedt hulpmiddelen om zich te bevrijden van stress en om het onderbewuste te herprogrammeren.

 

Volgens de neurowetenschappen kan het vinden van vrede in zichzelf en het rustig leven met anderen alleen plaatsvinden wanneer de verschillende delen van het brein harmonieus met elkaar werken: de prefrontale cortex, zetel van hogere cognitieve functies (redeneren, taal, uitvoerende functies, werkgeheugen en anderen), staat voortdurend in contact met andere meer primaire delen van de hersenen die hij moet beheren.

 

Wanneer een nieuwe gebeurtenis in ons leven gebeurt, vergelijken onze hersenen deze met eerdere situaties om te zien of we wel veilig zijn. Hebben we ooit een situatie van controleverlies ervaren met dezelfde zintuiglijke signalen, dan activeren onze hersenen de primaire gebieden die op evolutionair niveau lager en ouder zijn: hier wordt informatie opgeslagen die overeenkomt met de angstreactiepatronen die in onveilige situaties zijn geleerd. In zo'n geval geraakt ons brein in stress: de amygdala en de hypothalamus (lagere delen van de hersenen) produceren dan stresshormonen. Wanneer een dergelijke situatie voortduurt, houden we daar depressies, hypertensie en andere schadelijke effecten aan over.

 

                        Een sessie stress management (live the connection) bij Santé Magic te Leuven.

 

Live The Connection biedt heel eenvoudige oefeningen om de prefrontale cortex te trainen om controle te krijgen over andere delen van de hersenen wanneer een nieuwe situatie ontstaat: als de prefrontale cortex de overhand neemt op de primaire delen van de hersenen, dan wordt een adaptieve modus om te veranderen aangenomen en het triggeren van stress wordt vermeden.

 

Daarnaast biedt Live The Connection autosuggestietechnieken die zijn gericht op het oplossen van trauma's en het opheffen van pijnlijke herinneringen. Live The Connection is gemakkelijk te gebruiken, werkt snel en heeft zowel effecten op de korte als op de lange termijn.

 

Voordelen van Live The Connection:

 

- het zorgt ervoor dat je je stress effectief en permanent kwijtraakt.

- het pakt trauma en depressie aan.

- het pakt slechte gewoontes en storende patronen aan.

- het zorgt voor zelfwaardering en zelfvertrouwen.

- hierdoor kun je je leven anders inrichten: zoals jij dat wilt.

- het stelt je in staat om je keuzes vrij en gewetensvol te maken.

- het verbindt je opnieuw met je omgeving en stelt je in staat om sociale banden op te bouwen.

- het verbetert je concentratie.

- het geeft je vreugde om te leven.

- het schakelt je immuunsysteem opnieuw in, dat verstoord was door stress.

 

Wie geeft de Live The Connection?

 

Therapeuten die de opleiding gevolgd hebben bij de grondlegster van de methode, namelijk Marina Riemslagh (Phd).

 

Getuigenissen:

 

"Het is onwaarschijnlijk prachtig wat het effect is. Zo snel naar je onderbewustzijn gaan en de komende dagen ben je aan het helen. Een echte aanrader en je bewuste verandert."  Elsie Ojo.

 

"Live The Connection is een eenvoudige, supersnelle en efficiënte manier om al je oude mentale ballast om te turnen naar een opbouwende overtuiging voor jezelf en je naaste omgeving (familie, vrienden, werkomgeving,…). 

Bij Santé Magic heb ik kunnen oefenen op het toepassen van de verschillende onderdelen en dit op een ethisch correcte manier. Op elk moment van je leven kan je zelf kiezen hoe je verder wil – Live The Connection stelt je hiertoe in staat. 

Sinds enkele maanden voel ik me meer en meer in balans met mezelf – een groot geschenk. Gelijk welke leeftijd, status, voorgeschiedenis: je nieuwe leven ligt al klaar en jij bent er nu zelf de auteur van. Herschrijf het om je beste zelf te zijn."  Michèle De Coster.

Praktische info

Je kan dit niet online boeken, gelieve ons te contacteren

Andere keuze in COACHING

NUMEROLOGIE

NUMEROLOGIE

Op zoek naar antwoorden over je leven? Numerologie kan je helpen om je levensweg bij te sturen em meer over jezelf te weten te komen.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info