Home > WAXING > BRAZILIAN WAX

BRAZILIAN WAX

Wat is een Brazilian Wax?

 

Bij een "Brazilian" intieme ontharing worden alle haren in het hele gebied rond de geslachtsorganen verwijderd. Desgewenst kan je een verticale streep haar laten staan op de venusheuvel.


Wij werken met suiker voor de brazilian wax. Suiker is echt ideaal voor gevoelige zones. Het is een lichaamseigen product, dus er is geen risico op allergische reacties. De suiker wordt gebruikt op lichaamstemperatuur waardoor geen irritatie door warmte kan optreden. Door onze aangepaste en goede techniek is het ook minder pijnlijk. Met suiker verkrijgen we een top resultaat (alle haartjes zijn weg, zelfs de kleinste) en een zachte verzorgde huid!

 

Het resultaat blijft ongeveer 4 weken, afhankelijk van de individuele groei van je haar.

 

Wat moet je doen voor je komt?


Zorg ervoor dat de haren niet te lang zijn. Knip ze of gebruik een tondeuse tot een lengte van 0,5 - 1 cm voor dat je komt. De haren mogen ook niet te kort zijn omdat de hars er dan minder "grip" op kan krijgen. Dus als je altijd scheert wacht je tot de haartjes MINIMUM 5 mm zijn. Tijdens de behandeling draag je geen onderbroek of string, zodat de therapeut gemakkelijk alle haren kan verwijderen. Je kan komen indien je ongesteld bent, zet dan een verse tampon juist voor je komt.

 

Ons advies na het waxen:

 

Na de behandeling vermijd je best warmte en wrijving op het gewaxte lichaamsdeel gedurende 48 uur. Doe geen sauna en ga niet zwemmen.

 

Gebruik best aloe vera om je huid te regenereren, te voeden en te hydrateren. In onze winkel vindt je een formule van Propos’Nature met 97 % sap van aloe vera bladeren. Bij overgevoelige huid kan je ook een 100 % natuurlijk repair lotion van Odylique gebruiken – het bevat o.a. kamille-, calendula-, st janskruid- en rozemarijnextracten.

 

Tussen twee waxbeurten ga je beter niet scheren anders ga je meer pijn hebben bij de ontharing. Bovendien krijg je dan gemakkelijker ingegroeide haren en kan er een folliculitis, of een ontsteking van het haarzakje, ontstaan. Mocht je hier toch last van hebben kan je de Spot-On Serum gebruiken van Odylique : het bevat o.a. tea tree dat bacteriedodend is.

Praktische info

 
Reserveer nu BRAZILIAN WAX DAMES - Prijs: €38,00
Reserveer nu BRAZILIAN WAX DAMES STUDENTENKORTING - Prijs: €32,00
Reserveer nu BRAZILIAN WAX MANNEN - Prijs: €48,00

Je kan alleen een afspraak maken als je een account hebt aangemaakt.

Abonnementen:
-6x Brazilian wax dames aan €189 ipv €210
Alle abonnementen zijn 1 jaar geldig.

Dit vonden onze klanten hiervan

Andere keuze in WAXING

 WAX GELAAT

WAX GELAAT

Wenkbrauwen, bovenlip, kaak, kin of neus.

WAX BOVENLICHAAM

WAX BOVENLICHAAM

Borst, buik, rug, schouders, oksels of armen.

WAX COMBI

WAX COMBI'S

Ontvang een korting op deze populaire combinatie.

WAX ONDERLICHAAM

WAX ONDERLICHAAM

Bikini, billen, bovenbenen, onderbenen of volledige benen.

BRAZILIAN WAX

BRAZILIAN WAX

Volledige ontharing van de intieme zone.

LASER ONTHARING

LASER ONTHARING

De meest veilige, permanente ontharing, uitgevoerd door verpleegkundigen.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info