Vlinder

BRAZILIAN WAX

Bij een "Brazilian" intieme ontharing worden alle haren in het hele gebied rond de vagina verwijderd. Desgewenst kan je een verticale streep haar laten staan op de venusheuvel.


Wij werken meestal met suiker voor de brazilian wax. Suiker is echt ideaal voor gevoelige zones. Het is een lichaamseigen product, dus er is geen risico op allergische reacties. De suiker wordt gebruikt op lichaamstemperatuur waardoor geen irritatie door warmte kan optreden. Door onze aangepaste en goede techniek is het ook minder pijnlijk. Met suiker verkrijgen we een top resultaat (alle haartjes zijn weg, zelfs de kleinste) en een zachte verzorgde huid!

 

Je kan ook steeds kiezen voor onze exclusieve zachte en warme filmhars die geschikt is voor deze zones. De filmhars wordt in kleine stukjes aangebracht en weggetrokken. De hars kleeft wél aan uw haartjes, niet aan uw huid. Zo wordt uw huid op jouw gevoelige zones niet beschadigd of geïrriteerd. Daardoor is de behandeling ook verdraagzaam. Ondanks de groeiende populariteit is het aanbod van de brazilian wax eerder klein en wordt er meestal gebruik gemaakt van gewone hars of strips, die niet zijn aangepast aan het tere weefsel van uw intieme zone.

Zorg ervoor dat de haren niet te lang zijn. Knip ze of gebruik een tondeuse tot een lengte van 0,5 - 1 cm voor dat je komt. De haren mogen ook niet te kort zijn omdat de hars er dan minder "grip" op kan krijgen. Dus als je altijd scheert wacht je tot de haartjes minimum 5 mm zijn. Tijdens de behandeling draag je geen onderbroek of string, zodat de therapeut gemakkelijk alle haren kan verwijderen.

Wij zijn één van de weinige zaken gespecialiseerd in intieme ontharing en voeren dit soort behandelingen dagelijks uit. U hoeft zich dus absoluut niet te schamen.

Het resultaat blijft ongeveer 3 à 4 weken, afhankelijk van de individuele snelheid van je haargroei.

Het resultaat is geweldig...Een superzachte huid! Geen stoppels meer! Weg met ingegroeide haartjes!  Je zal zeker heel tevreden zijn dat je het aangedurfd hebt (-:

Praktische info

 
Reserveer nu BRAZILIAN WAX DAMES STUDENTENKORTING - Prijs: €28,00
Reserveer nu BRAZILIAN WAX DAMES - Prijs: €35,00

Abonnementen:
-6x Brazilian wax dames aan €189 ipv €210
Golven

Andere keuze in WAXING

 WAX GELAAT

WAX GELAAT

Wenkbrauwen, bovenlip, kin of neus

WAX BOVENLICHAAM

WAX BOVENLICHAAM

Borst, rug, schouders, oksels of armen

WAX COMBI

WAX COMBI'S

Ontvang een korting op deze populaire combinatie

WAX ONDERLICHAAM

WAX ONDERLICHAAM

Buik, billen, bovenbenen, onderbenen of volledige benen

BRAZILIAN WAX

BRAZILIAN WAX

Volledige ontharing van de intieme zone

LASER ONTHARING

LASER ONTHARING

De meest veilige, permanente ontharing, uitgevoerd door verpleegkundigen.

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info