Home > YOGA > YOGALESSEN OP AANVRAAG > PRIVE YOGALES

PRIVE YOGALES

Wil je privé een yogales volgen? Heb je een agenda die te druk is om groepslessen bij te wonen? Wil je yoga ontdekken en/of jezelf op een meer gepersonaliseerde manier voorbereiden voor groepslessen? Ben je op zoek naar een manier om je grenzen te overschrijden in een geavanceerde yogales? Onze oplossingen zijn afgestemd op jouw behoeften: zowel beginners als gevorderden vinden een voordeel in privélessen.

 

                            Een vrouw doet een asana bij een prive yogales

 

Je kiest de yogastijl en de yogaleraar van je keuze. De yogaleraar zal dan op basis van je verzoek een klas speciaal voor jou maken. Als dit de eerste keer is dat je yoga doet, zal onze leraar je de basis leren en al je vragen beantwoorden. Alles verloopt volgens jouw eigen tempo. Als je al ervaring hebt, zal onze leraar het onderwerp van je keuze verdiepen: complexere asanas, meer geavanceerde pranayama-oefeningen, specifieke rekoefeningen (voor de grote sporters), advies om te ontspannen en te mediteren.

 

Om je privé-yogasessie optimaal te organiseren en jouw wensen te kennen, vragen wij je om rechtstreeks contact met ons op te nemen per e-mail (info@santemagic.be) of per telefoon (0469.16.48.58).

Praktische info

Op afspraak.

Prijs: €85 per 60 minuten.

Andere keuze in YOGA

HATHA YOGA

HATHA YOGA

Laat jouw vitale energie stromen door het beoefenen van hatha yoga.

YOGA VOOR BEDRIJVEN - TEAMBUILDING

YOGA VOOR BEDRIJVEN - TEAMBUILDING

Yoga op de werkvloer als een tool voor teambuilding.

PRIVE GROEPSLES YOGA

PRIVE GROEPSLES YOGA

Plan eens een yogales met vrienden, collega's, familie...

PRIVE YOGALES

PRIVE YOGALES

Yoga aangepast aan jouw noden

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info