Home > DMK HUIDVERBETERING > FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

Op zoek naar een pijnloze en efficiënte anticellulitisbehandeling? DMK helpt je graag om een gladde en stevigere huid te krijgen.


Wat is cellulitis?


Meer dan 80% van de vrouwen wereldwijd bestrijdt cellulitis. Vaak gelokaliseerd in de billen, heupen of dijen, cellulitis is een fysiologische variatie in de verdeling van vet in de hypodermis.


Cellulitis wordt veroorzaakt door vele factoren, zoals genetica, hormonen, hypothyreoïdie en gebrek aan lichaamsbeweging - vanwege een slechte bloedcirculatie en lymfestoornissen. De belangrijkste oorzaak van cellulitis is echter een verzwakt bindweefsel.


Er zijn drie soorten cellulitis: vetcellulitis (waarbij alleen rekening wordt gehouden met de toename van vetweefsel), waterige cellulitis (vetcellulitis met waterretentie) en vezelige cellulitis (vetcellulitis met de aanwezigheid van fibrose).

 

                                                                            Een perfect been zonder cellulitis 


Onze behandeling.


Om cellulitis te behandelen, heeft DMK een lichaamsenzymbehandeling ontwikkeld met een specifiek mengsel van transferase-enzymen. Deze stimuleren de bloedsomloop en het lymfestelsel om de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de huid aanzienlijk te verhogen.


Bovendien stimuleren de aminozuren in onze producten de functies van cellulaire enzymen in het lichaam, wat het metabolisme van de cellen verbetert. Het resultaat is een stevige, gladde en verfijnde huid.


Enzymtherapie helpt bepaalde aandoeningen te corrigeren, zoals een slechte stofwisseling, cellulitis, vochtretentie, slechte bloedcirculatie en slecht huidweefsel. Het breekt ook de vorming van huidcellen af en hydrolyseert op natuurlijke wijze dode huidcellen. Het is een excellent middel voor figuurcorrectie.


Zie de volgende link voor meer informatie over onze enzymbehandelingen: enzymbehandeling.

 

                            Resultaat van een anti cellulitis behandeling in Leuven  


Thuisverzorgingsproducten.


De instituutbehandelingen werken in combinatie met producten die je thuis moet aanbrengen. Onder deze producten word je een snelwerkende crème aangeraden, die de behandeling voltooit en pseudowarmte uitstraalt om de eigenschappen van cellulitis te verminderen. Deze crème werd ontworpen om het lichaam te helpen hervormen.


Hoeveel behandelingen heb je nodig?


Je huid heeft een natuurlijke cyclus van groei en vernieuwing. In dit continue proces duurt het ongeveer 3 tot 4 weken voordat de oude huidcellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe cellen die nog steeds in het onderste deel van de opperhuid worden geproduceerd.


Vanwege deze natuurlijke levenscyclus wordt het aanbevolen om regelmatig enzymbehandelingen te doen, en in sommige gevallen een week uit elkaar, vooral als je een geavanceerder behandelingsprogramma wordt aangeraden.

 

Het wordt aanbevolen om minimaal 5 à 10 behandelingen uit te voeren om een bevredigend anticellulitisresultaat te verkrijgen. Voor dit type behandeling biedt DMK een levenslang zorgprogramma voor degenen die dat wensen.

Praktische info

 
Reserveer nu DMK FIGUURCORRECTIE : ANTICELLULITIS BEHANDELING - Prijs: €125,00

Je kan alleen een afspraak maken als je een account hebt aangemaakt.

Abonnementen:
- 5x DMK Figuurcorrectie : anti cellulitis behandeling van 75 minuten aan €595 ipv €625
- 10x DMK Figuurcorrectie : anti cellulitis behandeling van 75 minuten aan €1130 ipv €1250

Andere keuze in DMK HUIDVERBETERING

PIGMENTATIE

PIGMENTATIE

Weg met je pigmentatieproblemen dankzij de vooruitstrevende behandelingen van DMK.

ANTI AGING

ANTI AGING

Herwin een zachte, gladde en stralende huid dankzij de anti-verouderingsbehandelingen van DMK.

ACNE

ACNE

Zeg vaarwel tegen je acne met DMK-behandelingen, de oplossing voor een gezondere huid.

ROSACEA

ROSACEA

Begin nu met de gecontroleerde remissie van je rosacea met DM-behandelingen.

LITTEKENS

LITTEKENS

Laat je littekens nu reviseren: we zorgen ervoor dat je huidtextuur gladder wordt en verwijderen ongelijke huidtinten.

DROGE HUID

DROGE HUID

Kies voor onze oplossingen tegen droge huid: herwin een zachte en gladde huid dankzij DMK.

FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

Op zoek naar een pijnloze en efficiënte anticellulitisbehandeling? DMK helpt je graag om een gladde en stevigere huid te krijgen.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info