Home > DMK HUIDVERBETERING

DMK HUIDVERBETERING

Vlinder

DMK HUIDVERBETERING

Profiteer van ongeëvenaarde oplossingen om je huid te behandelen met de innovatieve behandelingen ontwikkeld door de laboratoria van DMK : houd je huid gezond en levendig of behandel je huidproblemen zoals acne, veroudering, hyperpigmentatie en nog veel meer … niets gemakkelijker dankzij DMK!


Wat is DMK?


DMK is een internationaal merk gespecialiseerd in huidverzorging en bedacht vanuit de natuurlijke farmacologie. Het is het resultaat van onderzoek dat sinds de jaren 1960 is uitgevoerd door Danné Montague-King en zijn laboratoria. DMK is gebaseerd op het principe dat elke huidaandoening wordt veroorzaakt door een gebrek aan harmonie in de natuurlijke werking van de huid. Daarom werd het DMK-concept bedacht om het evenwicht te herstellen en de optimale werking van de huid te verbeteren met producten die van nature door de cellen worden herkend.

 

                                                Een vrouw ondergaat een huidverbetering van DMK 


De missie van DMK is het verbeteren van de levens van haar klanten door hun huid te verbeteren: iedereen verdient het zelfvertrouwen dat een mooie huid biedt! Wij zijn van mening dat huidaandoeningen zoals acne, verouderde huid, pigmentvlekken, littekens en reactieve huid niet langer hoeven te worden verdragen. Zelfs de moeilijkste gevallen kunnen worden herzien!

 

Hoe gebeurt een DMK-behandeling?


Wat je etnische afkomst, geslacht, leeftijd of huidconditie ook is, wij bieden je een effectief huidrevisieprogramma op maat. Inderdaad, als DMK-huidspecialisten - goedgekeurd door de permanente educatie-afdeling van het bedrijf - voeren we altijd een individuele analyse van de huid uit om te bepalen welke procedure te volgen. Factoren zoals je leeftijd, levensstijl en etniciteit worden ook in aanmerking genomen: deze bepalen welke behandelingen en producten het beste werken. Elke behandeling verschilt daarom individueel.

 

           Een klant begint met een huidverzorging van DMK 


Het concept van huidverbetering van DMK volgt een organisatie altijd in vier stappen:


- VERWIJDEREN: Overmatige ophoping van dode cellen verwijderen die een droge huid, rimpels, verkleuring van de huid, enz. veroorzaken. DMK maakt gebruik van enzymatische hydrolyse, een behandeling die het dode celmateriaal verandert in een zwak zuur en het doorspoelt, waardoor nieuwe huidcellen naar de oppervlakte komen.


- OPBOUWEN: de huid opbouwen door haar vitale interne processen aan te moedigen optimaal te functioneren; waardoor de cellen langer in leven blijven en hun volledige potentieel realiseren : een gezondere, jonger uitziende huid ontstaat. DMK-oliën, serums, spritzes en crèmes werken rechtstreeks op cellen. Deze producten zijn ontworpen om de natuurlijke teint en vocht van de huid te boosten.


- BESCHERMEN: de huid met krachtige natuurlijke antioxidanten beschermen tegen zonlicht, vrije radicalen, glycosylatie en andere omgevingsfactoren die voortijdige veroudering van de huid veroorzaken.


- BEHOUDEN: een mooie huid behouden door onze producten thuis aan te brengen en follow-ups te doen in het instituut. Het DMK-concept biedt klanten de mogelijkheid om hun huidbeheerprogramma's levenslang te volgen.


PIGMENTATIE

PIGMENTATIE

Weg met je pigmentatieproblemen dankzij de vooruitstrevende behandelingen van DMK.

ANTI AGING

ANTI AGING

Herwin een zachte, gladde en stralende huid dankzij de anti-verouderingsbehandelingen van DMK.

ACNE

ACNE

Zeg vaarwel tegen je acne met DMK-behandelingen, de oplossing voor een gezondere huid.

ROSACEA

ROSACEA

Begin nu met de gecontroleerde remissie van je rosacea met DM-behandelingen.

LITTEKENS

LITTEKENS

Laat je littekens nu reviseren: we zorgen ervoor dat je huidtextuur gladder wordt en verwijderen ongelijke huidtinten.

DROGE HUID

DROGE HUID

Kies voor onze oplossingen tegen droge huid: herwin een zachte en gladde huid dankzij DMK.

FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

FIGUURCORRECTIE : ANTI CELLULITIS

Op zoek naar een pijnloze en efficiënte anticellulitisbehandeling? DMK helpt je graag om een gladde en stevigere huid te krijgen.

RESERVEREN

 TitelPrijs
Reserveer DMK FIGUURCORRECTIE : ANTICELLULITIS BEHANDELING €125,00

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info