Home > THERAPIE EN HULPVERLENING > THERAPIE > SPIRITUELE HYPNOSE

SPIRITUELE HYPNOSE

Een alternatieve hypnose methode om je te helpen jezelf beter te begrijpen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je levensdoel te bepalen.

 

Wat is spirituele hypnose?

 

Spirituele hypnose werd populair gemaakt door de Amerikaanse publicaties van Dr. Michael Newton, Dr. Brain Weiss en Dolores Cannon. Het is verwant aan persoonlijke ontwikkeling en levenscoaching. Spirituele hypnose is een korte therapie die gebruik maakt van je verbeelding om positieve verandering in je leven en welzijn teweeg te brengen.

 

                                                   Een vrouw ondergaat een spirituele hypnose sessie

 

Spirituele hypnose stelt voor antwoorden en oplossingen te vinden voor specifieke vragen en problemen in je psychische of fysieke leven door drie buitengewone ervaringen te simuleren vanuit een originele virtuele invalshoek: een regressie in een verleden leven, een regressie tussen levens of een projectie in de toekomst. Dankzij de kracht van jouw verbeelding word je in een bepaalde context geplaatst die je in staat stelt om: bepaalde aspecten van jouw persoonlijkheid beter te begrijpen, jouw levensdoelen te bepalen, gebruik te maken van de onvermoede hulpbronnen van jouw onbewuste, en de moeilijkheden van jouw leven beter het hoofd te bieden.

 

Voor wie is spirituele hypnose bedoeld?

 

  • Iedereen die nieuwsgierig is om meer over zichzelf en zijn omgeving te weten te komen. 
  • Iedereen die zich wil wapenen of opnieuw wil motiveren voor een bepaald project, of zijn zelfvertrouwen wil herwinnen: het is mogelijk bepaalde vaardigheden, kwaliteiten of bekwaamheden te versterken door de ervaring van een vorig leven te simuleren.
  • Voor mensen die vragen hebben over hun levenscontext die niet bij hen past.
  • Mensen die zich willen bevrijden van bepaalde lichamelijke pijnen of onverklaarbare gevoelens.
  • Mensen die willen rouwen om de dood van een geliefde.
  • Mensen die een beter inzicht willen krijgen in het soort relatie dat zij dagelijks met hun dierbaren hebben.

 

Zijn er contra-indicaties?

 

Iedereen die lijdt aan psychiatrische aandoeningen moet een gekwalificeerde gezondheidswerker raadplegen. Bij bepaalde aandoeningen, zoals paranoia, kunnen de symptomen na een hypnosesessie verergeren.

 

Hoe werkt een spirituele hypnose sessie?

 

De hypnose sessie begint met een gesprek met de hypnotherapeut. Je bespreekt waarom je bent gekomen en welke zaken je tijdens de hypnosesessie wilt aanpakken.

 

                                                   Een man gaat na zijn dood naar het hiernamaals.

 

De hypnotherapeut zal je dan 4 testen geven om te bepalen welke inductiemethode voor jou het meest geschikt is. Je wordt dan in een staat van hypnose gebracht door onze therapeut. In het geval van een vorige levenservaring of een leven tussen levens, begint de therapeut met een leeftijdsregressie naar het intra-uteriene leven. Je wordt dan naar een vorig leven gebracht, en daarna, als je voor deze optie kiest, naar het leven tussen de levens. Als je ervoor kiest om in de toekomst te projecteren, neemt de therapeut je mee op de tijdlijn die je je inbeeldt.

 

Tijdens de therapie blijf je in staat om zelf na te denken en een dialoog te voeren. De hypnotherapeut zal je begeleiden op jouw reis met respect voor jouw eigenheid en gevoelens.

 

Wij raden jou ten zeerste aan uw hypnose-sessie op te nemen, zodat je niets van de ervaring mist. Het is ook mogelijk om tijdens de sessie vergezeld te worden door een dierbare, als je dat wenst. Alles wat je met onze hypnotherapeut bespreekt zal strikt vertrouwelijk blijven: onze therapeut is onderworpen aan de National Guild of Hypnotists Code of Ethics.

 

Aanvullende informatie over de hypnoseregressie tussen levens:

 

Om een hypnoseregressie tussen levens te kunnen uitvoeren, moet je van tevoren al een hypnoseregressie in een verleden leven hebben gedaan. Je moet ook in staat zijn om in een gemiddeld niveau van hypnotische trance te komen.

 

Wat gebeurt er als je niet hypnotiseerbaar bent?

 

Volgens Dr. David Spiegel, professor aan de Stanford University en onderzoeker op het gebied van hypnose, is 25% van de bevolking niet hypnotiseerbaar. Als je in deze categorie valt, hoef je alleen voor de hypnosetest te betalen. De hypnosetest kost 25 euro.

 

Heb je nog vragen over spirituele hypnose?

 

Meer informatie vind je hier:

 

- F.A.Q. over hypnose in het algemeen.

Gids voor Spirituele Hypnose

 

Wie geeft deze behandeling?

Praktische info

Deze therapie is momenteel niet beschikbaar in ons centrum. Ga terug naar het menu.

Andere keuze in THERAPIE EN HULPVERLENING

NUMEROLOGIE

NUMEROLOGIE

Op zoek naar antwoorden over je leven? Numerologie kan je helpen om je levensweg bij te sturen em meer over jezelf te weten te komen.

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

Verzorgde voeten: een zalig gevoel! Een professionele pedicure op uw maat.

SOUND HEALING

SOUND HEALING

Laat je verzorgen door geluid of geniet gewoon van een moment van diepe ontspanning.

REIKI EN/OF HOLISTIC PULSING

REIKI EN/OF HOLISTIC PULSING

Verlicht je emotionele vermoeidheid en lichamelijke spanningen door te genieten van een diepe ontspanning en helende kracht.

NATUURGENEESKUNDE

NATUURGENEESKUNDE

Op zoek naar tools voor een gezonder leven? Natuurgeneeskunde geeft je de mogelijkheid om je “gezondheidskapitaal” te herstellen of te verbeteren.

LICHTTHERAPIE : HELEND, ANTI-ONTSTEKING EN PIJNSTILLEND

LICHTTHERAPIE : HELEND, ANTI-ONTSTEKING EN PIJNSTILLEND

Versnel jouw healing, behandel jouw ontsteking en verlicht je pijn met lichttherapie!

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

Snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info