Vlinder

WORKSHOP INTUITIEF SCHILDEREN

Express your true nature! Wil jij al schilderend herbronnen en je energie vrij laten stromen? Laat je meevoeren in de magische wereld van kleur en klank!

 

                   

Waarom deze workshop?

 

Onze samenleving, in haar huidige evolutie, moedigt ons aan om ons te concentreren op actief leven; hierdoor zijn we meestal hoofdzakelijk gericht op het uiterlijke, op resultaten en het rationele. Wat we echter nodig hebben is innerlijke voeding, contact met onze binnenkant en het intuïtieve weten. Om niet te blijven doorrazen en onszelf kwijt te raken, is het heilzaam om bewust te worden van wat er zich afspeelt in je binnenwereld. Wij zijn expressieve wezens: we hebben af en toe behoefte om ons spontaan uit te drukken, gewoon voor het plezier van de beleving. Door ruimte te maken voor creatieve expressie kunnen we echt groeien als mens. Intuïtief schilderen is een prachtige en spontane manier om contact te maken met je innerlijke zelf!

 

Wat kan je verwachten van Intuïtief Schilderen?

 

Het principe van deze workshop is gebaseerd op de originele combinatie van therapeutische meditatieverfschilderijen en live geproduceerde klanken door onze creatief therapeute en soundhealer Hedwig Cammaert. Of je nu een beginner of een ervaren schilder bent maakt niets uit: iedereen is welkom!

 

De workshop begint met een korte introductie waarin je wordt uitgenodigd om contact te maken met wat er zich binnen jou afspeelt. Vervolgens begeleidt Hedwig je bij het tot uiting brengen van je gevoelens door te schilderen met Lascaux Resonance® gouaches ; een bijzondere therapeutische verf met een hoger resonantievermogen, door de toevoeging van salie-olie en essenties van edelstenen.

 

                    

Terwijl je schildert, produceert onze therapeut stemklanken en gongpercussies. Je wordt ook uitgenodigd om je stem te gebruiken en het schilderwerk te verklanken. Je kan er ook voor kiezen om je gewoon open te stellen voor de klanken van de begeleidster en andere deelnemers en deze op jou te laten inwerken. Deze methode, genaamd "Intunen", laat je gemakkelijker mediteren terwijl je jouw intuïtie door je penseel vrijmaakt.

 

Het doel is om antwoorden te geven op levensvragen die je jezelf stelt. Door meditatie en stimulering van je intuïtie, zal je in staat zijn om een effectieve introspectie uit te voeren die je spontaan elementen van antwoorden zal brengen. Deze methode is bijzonder bevrijdend en heeft een vitaliserend effect: het geeft je de mogelijkheid om je in harmonie te brengen met je authentieke zelf.

 

Tijdens jouw productie worden momenten van reflectie en korte gesprekken georganiseerd om je schilderij te illustreren en te rationaliseren. Aan het einde van de workshop vertrek je met je werk en antwoorden op de vragen die je jezelf hebt gesteld.

 

Wat zijn de voordelen van intuïtief schilderen?

 

- De vreugde en het genot van het scheppen ervaren.

- Aanmoediging en inspiratie vinden.

- Het bevrijdende en vitaliserende effect van stemwerk.

- Afstemmen en leren vertrouwen op je intuïtie en zo antwoorden op levensvragen vinden.

- Contact maken met jouw onontgonnen potentieel.

 

Deze zaterdag namiddagen zijn een geschenk aan jezelf en brengen je ongetwijfeld in liefdevolle beweging naar éénheid.

Praktische info

Golven

Andere keuze in WORKSHOPS

WORKSHOP SOUNDBATH

WORKSHOP SOUNDBATH

Ben je op zoek naar een gemakkelijke oplossing om te ontstressen en eens werkelijk tot een diepe ontspanning te komen? Laat je dan verwennen in een bad van klanken en vibraties.

WORKSHOP OOGYOGA

WORKSHOP OOGYOGA

Op zoek naar een oplossing om je gezichtsvermogen te verbeteren? Je ogen steken of zijn gewoon moe door de schermen? Oogyoga is de remedie waar je naar op zoek bent!

WORKSHOP LIVING TAO

WORKSHOP LIVING TAO

Ontdek met behulp van gemakkelijke oefeningen en methodes – die sinds eeuwen worden overgeleverd in China van meester op leerling – hoe je vrij in het leven kunt staan en kunt leven in jouw ware natuur!

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info