Vlinder

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD

De Love Method is een zeer effectieve therapie die je in staat stelt om van je stress af te komen, om rustig te leven met jezelf en de mensen om je heen en om te gaan met de gebeurtenissen die zich in je leven voordoen.

 

Wat is de Love Method ?

 

De Love Method is opgebouwd uit observaties van neurologie en verschillende psychologische methoden en biedt hulpmiddelen om zich te bevrijden van stress en om het onderbewuste te herprogrammeren.

 

Volgens de neurowetenschappen kan het vinden van vrede in zichzelf en het rustig leven met anderen alleen plaatsvinden wanneer de verschillende delen van het brein harmonieus met elkaar werken: de prefrontale cortex, zetel van hogere cognitieve functies (redeneren, taal, uitvoerende functies, werkgeheugen en anderen), staat voortdurend in contact met andere meer primaire delen van de hersenen die hij moet beheren.

 

Wanneer een nieuwe gebeurtenis in ons leven opkomt, hebben onze hersenen de neiging om de primaire gebieden te activeren die op evolutionair niveau lager en ouder zijn: hier wordt informatie opgeslagen die overeenkomt met de patronen die in gegeven situaties zijn geleerd. Als deze delen van de hersenen worden gebruikt om nieuwe situaties aan te pakken, detecteert de prefrontale cortex dat deze “hersenaanpak” niet geschikt is voor de situatie en produceert de amygdala en de hypothalamus (lagere delen van de hersenen) stresshormonen. Wanneer een dergelijke situatie voortduurt, verschijnen daar depressies, hypertensie en andere schadelijke effecten.

 

De Love Method biedt oefeningen om de prefrontale cortex te trainen om controle te krijgen over andere delen van de hersenen wanneer een nieuwe situatie ontstaat: als de prefrontale cortex de overhand neemt op de primaire delen van de hersenen, dan wordt een adaptieve modus om te veranderen aangenomen en het triggeren van stress wordt vermeden.

 

Daarnaast biedt de Love Method autosuggestietechnieken die zijn gericht op het oplossen van trauma's en het ontwijken van pijnlijke herinneringen. De Love Method is gemakkelijk te gebruiken, werkt snel en heeft zowel effecten op de korte als op de lange termijn.

 

Voordelen van de Love Method :

 

- het zorgt ervoor dat je je stress effectief en permanent kwijtraakt.

- het geneest trauma en depressie.

- hierdoor kun je je leven anders inrichten zoals jij dat wilt.

- het stelt je in staat om je keuzes vrij en gewetensvol te maken.

- het verbindt je opnieuw met je omgeving en stelt je in staat om sociale banden op te bouwen.

- het verbetert je concentratie.

- het geeft je de vreugde om te leven.

- het schakelt je immuunsysteem opnieuw in, dat uitgeschakeld was door stress.

 

Wie geeft 'the love method'?

 

Therapeuten die de opleiding gevolgd hebben bij de uitvindster van de methode, namelijk Phd Marina Riemslagh.

Praktische info

 
Reserveer nu STRESS AND EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD 60MIN - Prijs: €70,00
Golven

Andere keuze in THERAPIEËN, ZORG EN COACHING

GEZONDHEIDSTHERAPIE

GEZONDHEIDSTHERAPIE

Gezondheidstherapie beantwoordt de vragen van diegenen die willen leren hoe ze hun gezondheidskapitaal kunnen laten groeien of terug in vorm kunnen komen.

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

Verzorgde voeten: een zalig gevoel! Een professionele pedicure op uw maat.

PHOTONTHERAPIE

PHOTONTHERAPIE

Lichtenergie voor huidherstel en anti-aging

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD

Een zeer doeltreffende methode om stress en emoties aan te pakken!

HYPNOSE MAAGDBAND

HYPNOSE MAAGDBAND

Dankzij de kracht van hypnose is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is als een chirurgische maagband!

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info