Vlinder

PHOTONTHERAPIE

Elke cel in ons lichaam maakt energie (ATP) aan. Alle biochemische processen in ons lichaam zijn afhankelijk van deze energieproductie in de cellen. Is deze energieproductie in de cel niet optimaal, dan kan de cel ook niet optimaal functioneren. Gezondheidsklachten en huidproblemen gaan meestal gepaard met een tekort aan energie in de cellen. Bij photontherapie wordt er energie in de vorm van licht (fotonen) overgedragen aan het lichaam. Er is wetenschappelijk bewijs dat deze fotonen de energieproductie in de cellen stimuleert en dus de cel-activiteit optimaliseert. Resultaat: De celprocessen verlopen terug normaal. Genezing en herstel worden mogelijk. In de huid zal de collageenproductie stijgen. Ons lichaam krijgt de kans om terug in evenwicht te komen.

 

Deze therapie, ook wel softlaser-therapie genoemd, is zeer effectief en vrij van ongewenste bijwerkingen. Naast een lokale werking is er ook een algemeen weldoend effect op het lichaam en verhoogt het de immuniteit. Ons apparaat - het ATP 38 toestel - is een Zwitsers model dat de allernieuwste technologie op het gebied van lichttherapie integreert . Kom zelf ervaren hoe photontherapie u kan helpen. Wij maken voor u een programma op maat.

 

 

Enkele esthetische toepassingen: Striemen, littekens, fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, roodheid, couperose, rosacea, acné, vochtophoping, cellulitis, spataders, eczeem, psoriasis, veroudering, afslanking, haaruitval,…

Praktische info

 
Reserveer nu PHOTONTHERAPIE PER MINUUT - Prijs: €2,00
In onze gelaatsbehandelingen gebruiken wij photontherapie, u betaalt hiervoor niet extra. Wanneer u een kuur wil doen met photontherapie, 1 tot 2 x in de week, betaalt u per minuut. De meeste programma's voor het gelaat duren +/- 3 minuten.
Golven

Andere keuze in THERAPIEËN, ZORG EN COACHING

GEZONDHEIDSTHERAPIE

GEZONDHEIDSTHERAPIE

Gezondheidstherapie beantwoordt de vragen van diegenen die willen leren hoe ze hun gezondheidskapitaal kunnen laten groeien of terug in vorm kunnen komen.

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

Verzorgde voeten: een zalig gevoel! Een professionele pedicure op uw maat.

PHOTONTHERAPIE

PHOTONTHERAPIE

Lichtenergie voor huidherstel en anti-aging

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD

Een zeer doeltreffende methode om stress en emoties aan te pakken!

HYPNOSE MAAGDBAND

HYPNOSE MAAGDBAND

Dankzij de kracht van hypnose is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is als een chirurgische maagband!

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info