Vlinder

HYPNOSE MAAGDBAND

Dankzij de kracht van hypnose is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is als een chirurgische maagband !


Wat is hypnose maagdband?

 

Door hypnose geeft jouw onderbewustzijn je lichaam het gevoel dat je een maagband hebt, zonder de nadelen van een operatie. Je zult daardoor sneller voldaan zijn en zonder inspanning, gezonder en minder eten, meer bewegen en meer water drinken. Een compleet programma waarbij je anders leert omgaan met voedsel en je lichaam. Hierdoor is geen speciaal dieet nodig en kun je zelfs af en toe nog genieten van je glaasje wijn of stukje chocolade.

 

Met hypnose maagdband programmeert de therapeute een gezonde levensstijl waarmee je als vanzelf afvalt met blijvend resultaat in 5 sessies. Tijdens de eerste 2 sessies plaatst de therapeute de maagband; in de 3 vervolgsessies biedt ze ondersteuning waar nodig. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden.

 

Er is geen inspanning en dus zal je bevrijd zijn van het constante denken aan eten. Je gaat bewust eten en luisteren naar wat je maag je vertelt: "genoeg is genoeg".


Wat zijn de voordelen van hypnose maagdband?

 

- je raakt kilo’s kwijt zonder gezondheidscomplicaties.
- het zorgt voor een gezondere houding ten opzichte van voeding en levensstijl.
- je hoeft niet langer onder het mes te gaan om af te vallen.


Wie geeft deze therapie ?

 

Hypnose maagband wordt door hypnotherapeut Inge Demeersman gegeven. Haar opleiding Virtual Gastric Band heeft ze bij Sheila Granger voltooid.

Praktische info

 
Reserveer nu HYPNOSE MAAGDBAND 5 SESSIES - Prijs: €950,00
Golven

Andere keuze in THERAPIEËN, ZORG EN COACHING

GEZONDHEIDSTHERAPIE

GEZONDHEIDSTHERAPIE

Gezondheidstherapie beantwoordt de vragen van diegenen die willen leren hoe ze hun gezondheidskapitaal kunnen laten groeien of terug in vorm kunnen komen.

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

Verzorgde voeten: een zalig gevoel! Een professionele pedicure op uw maat.

PHOTONTHERAPIE

PHOTONTHERAPIE

Lichtenergie voor huidherstel en anti-aging

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD

Een zeer doeltreffende methode om stress en emoties aan te pakken!

HYPNOSE MAAGDBAND

HYPNOSE MAAGDBAND

Dankzij de kracht van hypnose is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is als een chirurgische maagband!

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info