Vlinder

GEZONDHEIDSTHERAPIE

Realiseer je je dat jouw gezondheid niet alleen van jouw arts afhangt, omdat je een grote verantwoordelijkheid hebt bij het handhaven ervan? Gezondheid is een kostbare schat die heel gemakkelijk te verliezen is omdat het vaak slecht wordt bewaard: het bestaan wordt inderdaad snel geruïneerd door slechte gewoonten die onze manier van leven en ons voedsel beheersen en het is aan ons om ervan bewust te worden.

 

Gezondheidstherapie beantwoordt de vragen van diegenen die willen leren hoe ze hun gezondheidskapitaal kunnen laten groeien of terug in vorm kunnen komen. Met andere woorden, gezondheidstherapie is een aanvullende zorgdienst die natuurlijke behandelingen zonder risico's gebruikt, waardoor de begunstigde gewoon gezonder zal leven.

 

Voor wie is de gezondheidstherapie?

 

In onze veranderende wereld waar gezondheidsproblemen dramatisch toenemen (obesitas, burn-out, diabetes, depressie, enz.) is gezondheidstherapie ongetwijfeld gericht op iedereen. Echter, gezondheidstherapie vereist de actieve deelname van degenen die er baat bij hebben, anders is het ineffectief: om jezelf goed te voelen moet je ervan bewust zijn dat veranderingen in je levensstijl of dieet nodig zijn. En jij alleen kan ze ondernemen!

 

Wat kan in de praktijk van een gezondheidstherapie worden verwacht?

 

Gezondheidstherapie is holistisch: de benadering omvat de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gebieden van de persoon. De gezondheidstherapie biedt een persoonlijke begeleiding en is een mix van natuurlijke therapieën, waaronder: kruidengeneeskunde, voedingsadviezen, orthomoleculaire ondersteuning en voedingssupplementen, reflexologie, ontspanningsadvies, massagetherapie, aromatherapie, Bachbloesems, etc. Gezondheidstherapie bevordert dus ook alle natuurlijke methoden die het zelfgenezend vermogen (immuunsysteem) van degenen die er baat bij hebben verbeteren.

 

Wie geeft deze therapie?

 

Onze gezondheidstherapeuten hebben allemaal hun diploma (4 academie jaren) in de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg of in De Levenschool - Academie voor integrale gezondheidszorg – behaald.

 

Aanvullende informatie.

 

Als jouw zorgbehoeften verder gaan dan ons expertisegebied, zullen we je doorverwijzen naar een partnerarts.

Praktische info

 
Reserveer nu GEZONDHEIDSTHERAPIE 60MIN - Prijs: €70,00
Golven

Andere keuze in THERAPIEËN, ZORG EN COACHING

GEZONDHEIDSTHERAPIE

GEZONDHEIDSTHERAPIE

Gezondheidstherapie beantwoordt de vragen van diegenen die willen leren hoe ze hun gezondheidskapitaal kunnen laten groeien of terug in vorm kunnen komen.

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

MEDISCHE EN VERZORGENDE PEDICURE

Verzorgde voeten: een zalig gevoel! Een professionele pedicure op uw maat.

PHOTONTHERAPIE

PHOTONTHERAPIE

Lichtenergie voor huidherstel en anti-aging

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD

STRESS & EMOTIONS MANAGEMENT : THE LOVE METHOD

Een zeer doeltreffende methode om stress en emoties aan te pakken!

HYPNOSE MAAGDBAND

HYPNOSE MAAGDBAND

Dankzij de kracht van hypnose is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is als een chirurgische maagband!

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info