Vlinder

WORKSHOP HEALING SOUNDS

 

In deze workshop leren we meer over de technologie van vibraties en hoe mantras ons can helpen om focus te hebben niet alleen in onze dagelijks leven maar ook om dieper te gaan in onze yoga en meditatie beleving.

Mantra’s zijn positieve klankvibraties die een heel subtiel maar intens kalmerend en helend effect hebben op ons lichaam en op onze geest.

Je kan naar mantra’s luisteren maar het is nog beter om mee te zingen. In en rond onze mond zitten 84 reflexpunten. Wanneer je die aantikt tijdens het chanten, in een bepaalde volgorde, dan stuur je energie naar je hersenen en zo worden je hypothalamus en je hypofyse gestimuleerd. De hypothalamus is verantwoordelijk dat ons lichaam mooi in balans blijft.

Mantra’s activeren ook ons parasympatisch zenuwstelsel. De klankvibraties in je keel beïnvloeden de nervus vagus, een zenuw die door de hals loopt. Hierdoor gaan je hartslag en bloeddruk omlaag wanneer je zingt. Tijdens het chanten van mantra’s adem je de helft trager. Daardoor heeft het een ontspannend effect op je lichaam en geest. Wanneer je chant, maakt je lichaam naast endorfines ook kalmerende oxytocine aan.

Het zingen van Mantra’s stimuleert ook de schildklier in je keel. Deze klier produceert hormonen die oa je metabolisme een boost geven.

We leren dat mantra’s helpen in het verlagen van stress, angsten en depressies. Het zingen van mantra’s brengt ons terug naar onze basis en opent ons hart zodat we leven in mededogen.

Alles in en rondom ons, lichaam en emoties, zijn vibraties.

Tijdens deze workshop leren we aanvoelen wat vibraties teweeg brengen in ons lichaam, zodat we begrijpen dat deze vibraties onze cellen herprogrammeren en we zo werken aan een gebalanceerde gezondheid.

Daarnaast zullen we ervaren helende mantra's te gebruiken ( in een helende cirkel) om hoge vibratie energie op te wekken en te laten uitdeinen , om zodoende zelfheling mogelijk te maken en medeleven met onself en de groep.

We zullen daarenboven ook relaxen bij het trillen van de gong, om blokkages te lossen, stress te verminderen en bloedsomloop te stimuleren ...of eenvoudigweg alles los te laten.

Maar deze workshop zal vooral ervaring om dieper te gaan in jezelf, om meer bewust te worden van jezelf en de stress van de buitenwereld te vergeten voor een paar uren...

Deze workshop wordt gegeven door Agnès & Caro. 

 

 

Praktische info

Golven

Andere keuze in WORKSHOPS

 •  
  WORKSHOP YOGA VOOR BEGINNERS 

  WORKSHOP YOGA VOOR BEGINNERS

  Voor iedereen die met yoga wil beginnen of al begonnen is maar de basis beter onder de knie wil hebben.

 •  
  PRIVELES DIEPTEMASSAGE 

  PRIVELES DIEPTEMASSAGE

  Wij zijn experts in het aanleren van een deugddoende dieptemassage!

 •  
  WORKSHOP HEALING SOUNDS 

  WORKSHOP HEALING SOUNDS

  Mantra and Gong Vibration

 •  
  2,5 DAAGSE TRAINING "HEAL YOUR LIFE" 

  2,5 DAAGSE TRAINING "HEAL YOUR LIFE"

  Een krachtige en "life changing" workshop gebaseerd op de filosofie van Louise Hay...

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info