Vlinder

WORKSHOP SOUNDHEALING

Ben je op zoek naar een makkelijke oplossing om te ontstressen en eens werkelijk tot een diepe ontspanning te komen? Laat je dan verwennen in een bad van hemelse en aardse klanken en vibraties.

 

Waarom deze workshop ?

 

Stress is de kwaal van deze tijd die veel andere klachten veroorzaakt. We zijn met z’n allen vaak zo opgeslorpt door de wetten van de materie dat we niet meer tot ontspanning komen, en bovendien het contact met onze binnenkant verliezen.

 

In onze cultuur wordt de waarde van natuurlijke klanken op onze gemoedstoestand vergeten. In de oudste culturen waren mensen meestal omringd door natuurgeluiden. Bovendien maakten ze tijd voor rituelen om de verbinding met de zieledimensie levend te houden. Eenvoudige klanken en gezangen speelden hierin een belangrijke rol. Deze rituelen vormden de kern van de gemeenschap en de individuele levens van alle leden.

 

Wat kan u verwachten bij Soundhealing ?

 

Dit is een klankhealingceremonie gecombineerd met reiki. Comfortabel liggend op een matje word je begeleid naar een reis in de droomtijd, je innerlijke werelden. Je wordt omhuld door liederen van de ziel en klanken van oerinstrumenten rond en soms op je lichaam: trom, ratel, stem, klankschalen, gong, rainstick, fluiten, didgeridoo, sansula, shruti box,…. De energieën en de trillingen van klanken en reiki werken in op je energielichaam. Zo kan je heel diep ontspannen, blokkades komen los en je komt in een meer harmonieuze resonantie, dichter bij je Kern. Een klankhealing is een echte verwenning, een geschenk aan jezelf.

 

Wat zijn de benefieten van Soundhealing?

 

- makkelijk ontstressen zonder technieken te moeten leren.

- je komt werkelijk tot een diepe ontspanning.

- het geeft je ruimte om dichter bij jezelf te komen.

- het heelt emotionele pijn en stimuleert spirituele ontwikkeling.

- je beleeft een bijzonder en verwennende ervaring.

Praktische info

 
Inschrijven WORKSHOP SOUNDHEALING zaterdag 17-03-2018 20:00-22:00 - Prijs: €35,00
Inschrijven WORKSHOP SOUNDHEALING vrijdag 15-06-2018 20:00-22:00 - Prijs: €35,00
Golven

Andere keuze in WORKSHOPS

 •  
  WORKSHOP SOUNDHEALING 

  WORKSHOP SOUNDHEALING

  Ben je op zoek naar een makkelijke oplossing om te ontstressen en eens werkelijk tot een diepe ontspanning te komen? Laat je dan verwennen in een bad van hemelse en aardse klanken en vibraties.

 •  
  WORKSHOP INTUITIEF SCHILDEREN 

  WORKSHOP INTUITIEF SCHILDEREN

  Pagina in opbouw.

Cadeaubonnen

Koop hier je bon:

betalen, afprinten en iemand blijmaken!

snel en makkelijk!


Toon mij meer...

Shop to Yoga

Shop to Yoga In onze winkel kan je heel leuke yogamatjes, yogaboeken, blocks, straps, yogatassen, bolsters enz van verschillende prijsklassen en merken vinden.

Meer info